De half Italiaanse , half Nederlandse David de’ Liguori Carino omschrijft Vincent, zijn wijnrek, als ”Stoer maar toch elegant, aanwezig maar toch bescheiden, van staal maar toch verfijnd”. Aldus het creatief brein en bedenker van Vincent. Het heeft twee jaar geduurd dat David naar de juist balans zocht om een veelzijdig en allerdaags gebruiksvoorwerp om te voren tot een toonbeeld van gastvrijheid en vrijgevigheid.

Vincent
Vincent is ontwikkeld om wijn op een verrassende manier te presenteren. Met de kleur is rekening gehouden, het zwart – wit design past bij elk interieur, of dat nu thuis is of in een restaurant. De naam Vincent is niet zomaar verzonnen, het verwijst naar de beschermheilige van de wijnboeren; Vincentius van Zaragoza.

# #

29 november 2014

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014