Je kent het ongetwijfeld wel: Wanneer je op vakantie gaat, wordt er ongetwijfeld een camera of een smartphone boven gehaald om foto’s te trekken. Als kind was dat misschien niet altijd even plezant, maar het zorgde er wel voor dat je nu herinneringen hebt aan je jeugd. Vandaag de dag worden veel foto’s met je smartphone getrokken, maar wordt er verder niets mee gedaan. Fotokaders met de leukste herinneringen kunnen je af en toe in vakantiesfeer brengen.

Free Gratis stockfoto met achtergrond papier, binnen, binnenshuis Stock Photo

Bundel je foto’s

Na elke vakantie kom je ongetwijfeld terug met tientallen foto’s. Daar slechts een of twee foto’s uitkiezen om in te lijsten, is vaak een onmogelijke taak. Kies er daarom voor om collagelijsten te maken. Zo kan je per reis of aangelegenheid verschillende foto’s bundelen om zo een leuk beeld te scheppen van het moment in kwestie. Je hebt keuze tussen lijsten met drie foto’s maar je hebt zeker ook fotolijsten waar je meer dan tien foto’s kan insteken.

Veel mogelijkheden in lijsten

Wil je een fotolijst kopen, dan is het natuurlijk belangrijk dat ze een beetje bij je interieur passen. Gelukkig heb je vandaag de dag een overvloed aan keuze in fotolijsten. Zwart, wit of grijs zijn vaak gekozen kleuren omdat ze in de meeste interieurs passen. Wanneer je een bepaald kader mooi vindt, maar je bent niet overtuigd van de kleur, dan kan je nog altijd het kader schilderen in de kleur die jij mooi vindt.

Free Gratis stockfoto met fotoframe, fotolijst, houten Stock Photo

Digitale fotolijsten

Tegenwoordig heb je ook digitale fotolijsten waarbij je via je computer een aantal foto’s kan op plaatsen. Om de zoveel minuten verandert de foto, zodat je altijd een andere foto ziet. Het voordeel hiervan is dat je veel meer foto’s kan bundelen dan in een collagelijst. Een mogelijk nadeel is dat je slechts een foto tegelijkertijd kan zien.

 

2 juni 2022

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014