Ben jij opzoek naar een manier om jouw huis meer sfeer, uitstraling en privacy te geven? Dit kan door het gebruik van Raam folie. Raamfolie geeft een mooie uitstraling, zorgt zo voor meer sfeer en zorgt ervoor dat niemand meer naar binnen kan kijken. Je privacy is zo ook gelijk geregeld. Je kunt de inkijk van buitenaf oplossen, zonder daarbij lichtinval van de zon te verliezen. Dit kan met raamfolie, andere namen zijn plakplastic en plakfolie. Er zijn meerdere soorten raamfolie te koop en dat allemaal in de perfecte maat. Sommige aanbieders laten raamfolie niet op maat bestellen. Je zult de folie dan zelf op de juiste maten moeten afsnijden. 

 

De soorten zandstraalfolie en voordeurfolie

Raamfolie is in meerdere soorten beschikbaar. We bespreken er vier. Als allereerst is er zandstraalfolie. Deze is alleen geschikt voor de ramen. Iedereen kan deze folie zelf aanbrengen, daar ontstaan geen luchtbellen bij. Felle lichtstralen worden tegengehouden door de zandstraalfolie en het zorgt voor meer privacy in jouw huis. Daarnaast houdt deze folie geen warmte vast. Dit houdt in dat het op alle glassoorten geplakt kan worden. Raamfolie is ook te verkrijgen voor op de voordeur. Voordeurfolie is gepersonaliseerd te koop. Je kunt een naam, huisnummer of beide op de voordeur plakken. Daarnaast kan dit allemaal in een speciale print. Op deze manier is het naast praktisch ook decoratief.

 

De soorten badkamerfolie en zonwerendefolie

Zoek jij meer privacy voor de vochtige kamers in huis? Dan is badkamerfolie de juiste oplossing. Het laat jouw keuken of badkamer schitteren, terwijl het ook meer privacy creëert. Het gebruik van deze folie geeft mensen een sfeerimpressie. Het is ook te gebruiken op de douchewand. Zo kun je in de badkamer zelf nog meer privacy creëren. De laatste raamfolie is de zonwerendefolie. Er zijn in huis helaas ruimtes die voor veel warmte zorgen. Door het gebruik van zonwerendefolie kun je de warmte tot wel 75 procent reduceren. In de warme dagen scheelt dit enorm. Je hoeft je op deze manier niet kapot te zweten in een kamer. 

 

Een andere manier om voor meer sfeer te zorgen

Naast raamfolie is er nog een manier om voor meer sfeer te zorgen. Dit is mogelijk door het gebruik van een muursticker. Deze speciale stickers zijn op muren of andere ondergronden aan te brengen door hun plakzijde. Je kunt zo op een betaalbare manier voor meer sfeer in huis zorgen. De stickers zijn er in allerlei varianten. Zo kun je, net zoals bij de voordeurfolie, een naamsticker maken, maar je kunt ook voor een muurtekst of muursticker met print kiezen. In de woonkamer, slaapkamer of babykamer. De keuze waar je muurstickers wilt plaatsen is aan jou.

 

Welke muursticker moet ik kiezen?

Er is een enorm groot aanbod aan muurstickers. Het kan daarom lastig zijn om te kiezen. Begin eerst bij het beslissen van welke kamers een sticker of meerdere stickers moeten krijgen. Ga dan kijken naar welke sfeer deze stickers moeten geven. Gaat het bijvoorbeeld om de slaapkamer van een jongetje. Dan zijn stickers over voetbal of een andere sport een goed idee. Of plaats een muursticker met een naam in een kamer van een pasgeboren kind. Kies een muursticker die het beste past bij de kamer en de sfeer. 

 

12 juli 2022

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014