De 24ste editie van het Internationale Biënnale Interieur stond weer garant voor top meubelen van over de wereld. Ook dit jaar was het weer een groots evenement. Met 270 exposanten in 6 hallen is er een ruim aanbod van designmeubelen. Voor ieder wat wils op de Biënnale.

Via demorgen.be

 

Mattiazzi SRL

Het evenement in Kortrijk trok dit jaar Italiaans bezoek. Het houtbewerkingsbedrijf Mattiazzi is opgericht door de broers Nevio en Fabio Matiazzi en bestaat al 35 jaar. Onlangs brengt het een eigen ontwerp uit, de driepotige stoel Radice. Er is sprake van samenwerking met internationaal bekende topontwerpers, zoals Ronan & Erwan Bouroullec, Konstantin Grcic, Nizan Cohan, en Sam Hecht. Kenmerkend voor Mattiazzi is dat het gebruik maakt van de beste houtsoorten en het afwerkingsniveau dat zorgt voor een eigen stijl, met een uitstraling die geen tijd kent.

# #

31 oktober 2014

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014