Thuiswerken wordt ieder jaar populairder in Nederland. Zeker momenteel terwijl het coronavirus Nederland in zijn greep heeft zijn veel mensen genoodzaakt om vanuit huis te werken. Voor voor werknemers die doorgaans niet thuiswerken is dat even wennen. Op kantoor maak je natuurlijk gebruik van de juiste kantoormeubelen en heb je alle apparatuur voor handen. Dat is thuis natuurlijk even anders. Wij helpen je graag op weg bij het creëren van een ergonomische thuiswerkplek, zodat je comfortabel in een gezonde houding kunt werken.

Het belang van een thuiskantoor

Als je nog een aparte ruimte in huis over hebt is het absoluut een aanrader om daarvan een thuiskantoor te maken, zodat je ongestoord kunt werken. Thuis aan de eettafel of op de bank is misschien wel één dag vol te houden, maar is zeker niet ideaal voor je lichaam en zal voor veel klachten zorgen als je meerdere dagen achter elkaar in een slechte houding werkt. Investeren in een ergonomische thuiswerkplek is erg belangrijk voor een gezonde werkhouding.

Ergonomisch bureaustoel

Een ergonomische bureaustoel is onmisbaar voor een goede thuiswerkplek. Deze bureaustoel kan je perfect afstellen op jouw lichaam, zodat je in een gezonder houding kunt werken. Als je op zoek gaat naar een bureaustoel dan is het belangrijk om te letten wat er allemaal verstelbaar is. Hoe meer je kunt afstellen op je lichaam, des te comfortabeler de bureaustoel.

Verstelbaar bureau

Naast een goede bureaustoel is het ook belangrijk om je bureau op de juiste hoogte af te kunnen stellen. Het kiezen voor een verstelbaar bureau is dan ook absoluut een aanrader als je ergonomisch wilt thuiswerken. Tegenwoordig kiezen ook veel thuiswerkers voor een zit sta bureau om staand en zittend werken af te wisselen. Deze afwisseling is enorm goed voor je lichaam. Lees op website van OfficeCity meer over ergonomisch werken en welke kantoormeubelen hiervoor nodig zijn.

15 mei 2020

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014