Als u graag een vloer wilt waar u weinig tijd aan onderhoud kwijt bent, dan is een gietvloer voor u de beste keuze. Hout, laminaat en tapijt hebben namelijk veel meer onderhoud nodig. Een gietvloer heeft geen naden en is vloeistofdicht, waardoor de vloer ook jarenlang meegaat. Een bedrijf zoals Gietvloer Gorinchem kan u er uitstekend bij van dienst zijn.

Zo een gietvloer wordt in één keer in een ruimte gegoten en bestaat vaak uit verschillende lagen. Soms is het bijvoorbeeld erg praktisch om verschillende materialen te gebruiken. Een gietvloer is daarnaast geschikt voor bijna elke ruimte. Denk aan verschillende kamers in uw woning of bijvoorbeeld een grote werkplaats, winkel, kantoor of een magazijn.

Soorten vloeren

U kunt kiezen uit verschillende uitstralingen en structuren als het over gietvloeren gaat. Een vloer kan in elke kleur strak en glad zijn, maar ook grof en robuust. De kleuren die u kunt kiezen zijn meestal basiskleuren en daarbij kunt u denken aan antraciet of een warme zandkleur. Er zijn onder andere epoxygietvloeren, polyurethaan gietvloeren en bijvoorbeeld vloeren met een cementbasis.

De prijs

De gietvloer prijs wordt bepaald door deze bovenstaande soorten kunststof. Polyurethaan is bijvoorbeeld duurder dan epoxy. Maar niet alleen het gekozen materiaal bepaald de prijs. De moeilijkheidsgraad speelt ook een hele grote rol. Zo zou u kunnen denken dat een grote ruimte duurder is dan een aantal kleine kamers. Echter, als deze kleine kamers allemaal trappen en rare hoeken hebben, is het een stuk lastiger om de vloer te gieten. Om deze reden zal de prijs voor iedere ruimte anders zijn.


 

27 juli 2016

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014