Ben jij gezegend met een serre aan je huis? Hier kun je hele leuke dingen mee doen! Door het glas in de serre is er veel lichtinval, en is het een heerlijke plek om te zitten. Als het buiten nog iets te fris is om lekker in de tuin te zitten, kun je gewoon plaatsnemen in de serre. Maar dan moet je hier natuurlijk wel een gezellige plek van maken. In deze blog geven we je graag een aantal tips om van jouw serre een leuke plek te maken. 

Loungeset

Om ultiem te kunnen relaxen in je serre, is het belangrijk dat je een heerlijke zit plek hebt. Zet bijvoorbeeld een heerlijke loungebank neer, of ga juist voor een comfortabele stoel. Een hangstoel of schommelstoel geeft meteen een hele gezellige sfeer aan je serre. En of je nou kiest voor een bank of een stoel, je maakt je zit plek helemaal af met een groot aantal gezellige kussens.

Voldoende planten

In een serre is het ontzettend leuk om planten neer te zetten. En dan bedoelen we niet één plant, maar een heleboel! Zo creëer je meteen een hele gezellige en natuurlijke sfeer. Je kunt een aantal planten neerzetten in potten van verschillende groottes en kleuren, voor een lekkere nonchalante look. Ook kun je nog wat planten ophangen in potten, wat een heel leuk effect geeft!

Hor plaatsen

Een serre heeft vaak een fijn leefklimaat omdat er vaak grote ramen of openslaande deuren te vinden zijn. Deze zorgen voor een grote toevoer van frisse lucht. Om ervoor te zorgen dat er alleen frisse lucht je serre binnenkomt, en geen insecten, kun je een hor plaatsen. Een hor kan zorgen voor een heleboel comfort, omdat je zorgeloos van frisse lucht kunt genieten. En je ondervindt geen irritaties meer van rond zoemende insecten. Voor alle soorten horren kun je terecht bij Horrentotaal. Of het nou gaat om een hor voor openslaande deuren of gewoon een raamhor.

Sfeerverlichting

Niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds is het heel leuk om gebruik te maken van je serre. Het is heerlijk om ‘s avonds te genieten van een wijntje in de serre met je partner, familie of vrienden. Maar dan moet je wel de juiste verlichting hebben. Het is heel leuk om te kiezen voor sfeervolle verlichting, zoals lantaarns, lampions en snoeren met lampjes

Leuke accessoires

Een paar leuke accessoires maken jouw serre helemaal af. Kussentjes, plaids, vloerkleden, potjes en vaasjes, je kunt het zo gek niet bedenken! Het is heel leuk om je eigen stijl te laten doorschemeren, en te kiezen voor items die echt bij je passen. Zo kun je helemaal lekker tot rust komen in de serre.

4 september 2019

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014