Fotografie Van Slaapkamer

Veel mensen twijfelen vaak of ze een tweepersoonsbed moeten nemen, ze weten niet of er dan nog genoeg ruimte over is. Daar is een oplossing voor namelijk een twijfelaar. Dat is een bed tussen de maten in van een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed. In deze blog leggen we uit wat een twijfelaar is en vertellen we de voordelen van een twijfelaar.

Wat is een twijfelaar? 

Een twijfelaar is een bed wat tussen een twee- en een eenpersoonsbed in. De afmetingen van een twijfelaar zijn vaak tussen de 120cm en de 140cm. Een twijfelaar is erg populair onder jongere en jongvolwassene. Het is populair omdat het net lijkt of je in een tweepersoonsbed ligt maar het het niet is, het neemt daardoor minder ruimte in beslag waardoor je meer ruimte overhoudt voor andere dingen. Er zijn erg veel verschillende soorten bedden op de markt waardoor er ook veel keuzes gemaakt moeten worden voordat er een bed kan worden gekocht. Denk hierbij aan de verschillende materialen en vormen. 

De voordelen

Er zijn wat voordelen aan een twijfelaar, en die gaan we hieronder bespreken. 

Soorten dekbedovertrek

Voor een twijfelaar heb je ook een speciale afmeting als het gaat om dekbedovertrekken. De matrashoes van het bed moet aan de maten van het matras voldoen, als die te groot of te klein is past die niet goed. Met het dekbed maakt het niet zoveel uit als die te groot is, het is maar net wat je fijn vind. Je kan er voor kiezen om de maat aan te houden van de grote van het matras maar je kan er ook voor kiezen om de maat aan te houden van een tweepersoonsbed waardoor je lekker veel dekens hebt. Dat is erg fijn in de koudere maanden. Ook in dekbedden zijn er veel verschillende opties met kleuren en printjes. Het is leuk om je dekbed te matchen met je kamer.

Conclusie

Een twijfelaar heeft meerdere voordelen. Het is een goede optie voor als je een groter bed wilt maar niet gelijk een tweepersoonsbed wilt. Ook in een twijfelaar zijn er verschillende maten daarom is het belangrijk om er goed naar te kijken welke afmetingen er in je kamer passen. Er zijn ook verschillende soorten bedden, bijvoorbeeld hout of staal. Kijk van te voren naar welk materiaal je graag wilt hebben, dan wordt de keuze makkelijker en blijven er aan het einde nog maar een paar bedden over waar je uit kunt kiezen. Ben jij er al over uit welk bed je wilt? 

17 februari 2021

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014