Een kleine woning hoeft er niet gelijk minder leuk uit te zien. Er zijn namelijk meer dan genoeg manieren om er een gezellige plek van te maken. Wat dacht je van sfeerverlichting, multifunctionele meubels of de juiste kleurcombinaties om je woning net iets groter te laten lijken? Vind je dit zelf een lastige klus en kan jij wel een flinke dosis inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder voor onze tips voor de inrichting van je kleine woning met handige accessoires. 

 

Handige accessoires

Accessoires om je woning wat gezelliger te maken is een leuk idee, maar hoe zorg je ervoor dat het niet te druk wordt? Kijk allereerst naar wat je écht nodig hebt. Decoratie geeft sfeer aan je woning en zorgt ervoor dat jij je helemaal thuis voelt, maar heel veel spullen hebben is niet praktisch. Kies voor gezellige lampjes, ga voor muurdecoratie of spiegels en hang foto’s op aan je muur. Zo ziet jouw plek er knus uit, maar neemt het geen ruimte in beslag. Op Black Friday, de goedkoopste dag van het jaar shop je de leukste accessoires en scoor je de beste Black Friday Dealz. Dat mag je zéker niet missen als je jouw woonideeën wilt laten uitkomen!

 

Multifunctionele meubels

Een gigantische woning of huis heb je niet, dus moet je goed gebruik maken van de ruimte die je hebt. Het is essentieel om goede opbergruimte te hebben. Kijk bijvoorbeeld eens naar bedden of banken met opbergruimte. Dat is super handig en alles ligt dan ook netjes opgeborgen, waardoor je eindelijk geen rommel meer zult hebben. Een andere tip zijn uitschuifbare meubels zoals tafels die je helemaal in kunt klappen. Als vrienden of familie langskomen kan je er dus weer een grote tafel van maken. Heb je ook al eens gekeken naar een kleine tv-meubel? In de la kun je toch weer het een en ander kwijt. 

 

Interieur kleuren 

Als je je woning een make-over wilt geven, kies dan vooral voor lichte en neutrale kleuren. Dat zal ervoor zorgen dat je woning iets groter zal lijken. Lichte kleuren reflecteren en verspreiden ook meer licht. Als je toch fan bent van donkere kleuren, ga dan voor een accentmuur om de sfeer en het ruimtelijke gevoel te behouden. Om je plekje niet te druk en te vol te laten ogen is het belangrijk om het bij maximaal drie kleuren te houden. Probeer als je lichte of witte muren hebt, te gaan voor een iets andere kleur meubels. Zo voorkom je dat je meubels wegvallen in de kleur van de muren. 

 

Ruim op

Deze tip is wel het meest logisch. Zorg dat jouw woning altijd is opgeruimd. Door rommel en teveel spullen lijkt het nog kleiner. Stofzuigen is misschien niet je grootste hobby, maar met de Dyson stofzuigers hou jij je plek spic en span. In een handomdraai zuig je de rommel weg. De Dyson stofzuigers zijn licht, snel en hebben weinig opbergruimte nodig. Het stofzuigen met een Dyson maakt de huishoudelijke klus een stuk minder vervelend om te doen. Binnen no time ben jij al heel je woning door. Opgeruimd staat netjes!

 

19 mei 2021

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014