Na een tijd heb je sommige elementen in je interieur wel gezien en wil je sommige elementen in je huis misschien opnieuw stijlen. Maar helaas is daar niet altijd budget voor. Toch kun je low-budget je huis opknappen. Wil jij weten hoe? Wij geven graag wat inspirerende ideeën!

Je huis een kleine opknapbeurt geven. Dat hoeft echt niet veel te kosten. Dat laten deze creatieve en relatief goedkope ideeën wel zien. 

Verven

Na een tijd worden de muren saai of hebben ze niet meer de kleur van eerst, dan kan een likje verf wonderen doen. merk verf is duur, maar huismerk verf bij een bouwmarkt is kwalitatief goed en ook goedkoop. Maak een paar uurtjes tijd vrij en je hebt zo een wand geschilderd. Voor de extra creatief mens, is een muurschildering aan te raden. Print een mooie afbeelding en binnen een handomdraai heb je je eigen unieke kunstwerk gecreëerd. 

Touw

Touw hoeft helemaal niet waardeloos te zijn voor je interieur. Ben je creatief? Gebruik dan touw voor bijvoorbeeld een plantenhanger. Een bol touw kost rond de twee euro. Ook kun je nog inspiratie opdoen door bijvoorbeeld sites als Pinterest te bezoeken.

Tweedehands meubels

Niet elk meubel dat tweedehands is, is oud en lelijk. Bij een kringloopwinkel of op Marktplaats staan een heleboel meubels waar niks mis mee is. Meestal is een kleine opknapbeurt al genoeg om het meubel er weer als nieuw uit te laten zien. Vooral worden er tegenwoordig veel leuke bijzettafels aangeboden bij de kringloopwinkel of Marktplaats. Wil je nu dat zo’n bijzettafel verplaatsbaar is. Dat is mogelijk met de PU wielen van WielenOutlet.

Groen in je huis 

Dit doet het altijd goed. Het haalt de natuur van buiten naar binnen. Bloemen en planten geven die natuurlijke sfeer. Maar juist met de feestdagen is een krans of bloemstuk erg mooi. De takken die je hiervoor gebruikt kun je vaak gewoon rondom je huis of in parken vinden. 

Renoveer je kozijnen

Is de verf bijna van je kozijnen af en zitten er scheuren in het hout dan zijn de kozijnen toe aan vervanging zou je denken. Maar er is ook een goedkopere oplossing. Ga bijvoorbeeld eens bij de bouwmarkt dekkende verf kopen. Heb je dit aangebracht? Dan zien de kozijnen er weer als nieuw uit. 

Tegels in je badkamer en toilet

Gaan de tegels in je huis vervelend en wil je graag een andere kleur tegels. Dat kan simpel geregeld worden door speciale tegelverf. Hiermee krijgen de tegels een andere kleur zonder dat de oude tegels worden vervangen. Dat is toch ideaal en je bespaart een hoop geld. 

4 mei 2020

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014