Met een PVC vloer koop je een vloer waar je lang mee doet, waar je amper onderhoud aan hoeft te plegen en die je in de delen kunt vervangen. Dit verklaart voor een deel het succes van deze vloer. De vloer heeft uiteraard nog veel meer voordelen dan dit. Bovendien ziet de vloer er ontzettend mooi uit. Je kunt de vloer in allerlei soorten en maten aanschaffen. Ben je een liefhebber van PVC vloeren met beton look of kies je liever voor een hout look die niet van echt te onderscheiden is? De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je graag een vloer van PVC wilt. 

Een onderhoudsarme vloer

De vloer van PVC is onderhoudsarm en bovendien ook erg hygiënisch. Vanwege het gladde oppervlak is de vloer gemakkelijk schoon te houden, aan een dweil en stofzuiger heb je al voldoende. Behalve dat je af en toe moet stofzuigen en dweilen, heb je geen omkijken naar de vloer. Zelfs in vochtige ruimtes kun je PVC vloeren leggen. De vloeren kunnen goed tegen vocht en zijn hierdoor ook geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Een omgegooid glas drinken zal geen schade veroorzaken als je een PVC vloer hebt. Om deze reden kiezen veel jonge gezinnen voor dit type vloer.

De ideale vloer voor vloerverwarming en vloer verkoeling

PVC is ideaal als je erover nadenkt om vloerverwarming te laten installeren. Deze vloeren komen namelijk erg snel op temperatuur. Hierdoor verbruikt een vloerverwarmingsinstallatie minder energie als je een PVC vloer hebt. Loop jij graag op sokken in huis? In dit geval is deze vloer hier ideaal voor. Om deze vloer te leggen, zijn plakplinten geheel overbodig. Hierdoor zien de vloeren er strak uit. De vloeren beschadigen niet snel. Stel dat er wel kleine beschadigingen ontstaan aan je vloer, dan is dit eenvoudig te herstellen. De vloer wordt namelijk in delen aangebracht en je kunt een deel eenvoudig vervangen. Zo hoef je niet meteen een hele nieuwe vloer te kopen.

Waar schaf je een PVC vloer goedkoop aan?

Een PVC vloer kan net iets duurder zijn dan de gemiddelde vloer. Toch is dit type vloer het geld zeker waard, aangezien de vloer ook een stuk langer meegaat dan gemiddeld. Het blijft echter fijn als je een goedkope vloer kunt vinden. Het is daarom geen slecht idee om de PVC vloeren in de uitverkoop te bekijken. Bovendien zijn er ook aanbieders waar je altijd relatief weinig betaalt. Als je een goedkope vloer wilt, is het aan te raden om 

PVC biedt perfecte demping van geluid

PVC is stiller dan een houten vloer. Dit is vooral erg prettig als je onderburen hebt. In dit Je buren zullen je namelijk niet langer horen lopen als je een PVC vloer aanlegt in de woning. De vele voordelen van de PVC vloer maken de vloer tot een zeer geschikte keuze. Het maakt de meeste mensen niet uit dat je in bepaalde gevallen net iets meer betaald, aangezien de vloer ook langer meegaat. Overigens hoeft een PVC vloer niet altijd duurder te zijn. Als je de vloer bij het juiste bedrijf bestelt, hoeft deze helemaal niet veel te kosten.

9 juli 2019

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014