De stijl die je in je huis hebt, is de stijl die het beste bij jou past en waar je je waarschijnlijk het prettigst bij voelt. Het zou zonde zijn om deze persoonlijke stijl die precies uitspreekt wie jij bent niet door te trekken naar andere interieur mogelijkheden. Heb je een auto en zou je deze wel wat anders willen inrichten? Dat kan!

Wat voor auto heb je?

Het eerste belangrijke om vast te stellen is wat voor auto je hebt? Staat hij in de garage of heb je een autoverzekering en mag je de weg op? Wanneer je auto in de garage staat en nog een opknapbeurtje kan gebruiken, heb je al gelijk meer invloed op de look en feel van de auto. Zo zou je de auto kunnen voorzien van een nieuwe laklaag. Ben je iemand die van koele tonen houdt? Dan is een lichte kleur blauw misschien wel wat van jou. Niet omdat die zin toevallig rijmt, maar omdat pastelkleuren in 2019 weer terug zijn. Ga voor een nét iets andere tint en jouw auto is heel Instagramwaardig!

De auto inrichten, hoe dan?

Wees niet bang, er worden hier geen kleedjes aangeraden voor op je dashboard. Wel kun je de bekleding van de auto aanpassen naar jouw smaak. Je kunt kiezen voor een meer retro vibe wanneer je bijvoorbeeld wit leer gebruikt met gekleurde stiksels. Ben je meer van een luxe uitstraling, dan kun je kiezen voor donker of lichtbruin leder. Maar dat is niet alles! Wanneer je je auto echt een stukje persoonlijker wil maken, kun je er ook voor kiezen om een accessoire aan je binnenspiegel te hangen. Een dromenvanger kan erg leuk zijn. Ook heb je tegenwoordig mooie luchtverfrissers die mooi afgewerkt zijn welke je in je airco kan stoppen. Veel merken hebben tegenwoordig lekkere geuren. Niets is zo persoonlijk als geur!

Gadgets en handige snufjes.

Wat een auto een stukje persoonlijkheid meegeeft zijn handige gadgets! Zo kun je bijvoorbeeld een dash cam in je auto plaatsen, dit is niet alleen veilig omdat je rit wordt opgenomen en kan helpen als bewijs bij schade, maar je kunt ook aan mooi videomateriaal komen wanneer je op mooie plekken rijdt met je auto! Ook heb je erg handige achterstoel organizers waar je al je spulletjes netjes kunt opbergen. Een rommelige auto is niet prettig om in te zitten. Maak het voor je meerijders daarom makkelijk om op de achterbank neer te kunnen ploffen zonder allemaal spullen aan de kant te hoeven schuiven. Met alle extraatjes die je aan je auto hebt toegevoegd, wil je natuurlijk zo min mogelijk risico lopen. Een autoverzekering kun je zelf samenstellen gelukkig. Een autoverzekering berekenen hoeft ook niet zo veel tijd te kosten. Veilige kilometers maken met je stylish auto is super belangrijk!

 

25 juli 2019

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014