Zit je alweer buiten opgesloten? Dat is heel jammer, maar als je het nummer van de slotenmaker in jouw mobiele telefoon hebt opgeslagen ben je zo geholpen. De slotenmaker helpt je huis te betreden, zonder veel te hoeven betalen. De slotenmaker kan jouw deur openmaken zonder die te beschadigen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je midden in de nacht buiten opgesloten bent. De slotenmaker biedt 24/7 hulp aan alle klanten.

Hoe kan je voorkomen dat je jouw sleutels verliest?

Niet omdat je de slotenmaker 24/7 kunt bellen, wilt dat zeggen dat je slordig omgaat met je sleutels. Hier zijn er enkele tips die je kunt gebruiken om jouw sleutels niet zo gemakkelijk te verliezen. Heel handig ook voor mensen die vaak hun waardevolle spullen verliezen.

 1. Een speciaal plek creëren

Maak voor jouw sleutels in huis een special hanger naast de deur of op de tafel een kom, zodat je jouw sleutels bij aankomst op die speciale toegewezen plek kunt plaatsen. Zo zal je niet vergeten en hoef je niet te lang te zoeken naar de sleutels wanneer je haast hebt. Deze speciale plek is ook handig voor andere gezinsleden. De sleutel heeft een centrale toegewezen plek.

Veel moderne tassen hebben geen ritsen, als je de sleutels gewoon in de tas plaatst, is de kans groot dat die eruit kan vallen. Plaatst de sleutels in het speciaal klein vakje met een rits.

 1. Doe een tussentijdse controle

Als je op straat bent, is het altijd goed dat je een tussentijdse controle uitvoert op je sleutels. Kijk of de sleutels nog steeds in je tas zijn. Dit is altijd goed, want het moment je het niet meer in je tas ziet, kan je teruglopen naar de plekken waar je voorheen bent geweest. Zelfs als je thuis bent, is de controle goed.

 1. Laat een reservesleutel maken en bewaar deze verstandig

Als je op een bepaalde plek een reservesleutel hebt, zoals in een gleuf in jouw portemonnee, kan dit een redder in nood zijn als je ooit merkt dat je geen sleutels hebt. Je hebt hiervoor niet eens een uitgebreide sleutel nodig; gewoon een simpele sleutel is voldoende. Zodra de sleutel is gemaakt, berg je deze op de daarvoor bestemde plaats op. Het is belangrijk om de sleutel nooit uit de daarvoor bestemde ruimte te halen en niets anders op te slaan in die ruimte. Het is raadzaam om een slotenmaker te gebruiken om reservesleutel te maken.

 1. Bluetooth sleutelhanger

Een heel goed idee is dit. Je kan voor alle sleutels een bluetooth sleutelhanger plaatsen. Deze kan je koppelen aan jou telefoon en altijd gemakkelijk vinden. Op de markt zijn er verschillende merken te verkrijgen, allen met hun eigen specificaties die aan jouw behoefte zullen voldoen.

Als laatst

Hoewel de hier gegeven tips geen garantie zijn dat je jouw sleutels nooit meer kwijtraakt, zijn het toch effectieve oplossingen om ervoor te zorgen dat jouw sleutels altijd vindbaar zijn. Het verliezen van sleutels kan een ernstige inbreuk op de beveiliging zijn, omdat ze toegang aan vreemden geven tot jouw bezittingen. 

31 augustus 2020

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014