selective focus photography of snake plant in vase

Overbelasting van informatie, dagelijkse stress en strikte deadlines kunnen werknemers onder druk zetten en resulteren in een verminderde productiviteit. Gelukkig hoeft het verbeteren van onze werkomgeving niet zo duur, moeilijk of tijdrovend te zijn als velen van ons denken. Hier zijn zeven manieren waarop u de productiviteit kunt verhogen en uw werkruimte voor u kunt laten werken.

Maak je werkplek comfortabel

Maak jouw kantoorinrichting zo comfortabel mogelijk. Comfort is koning bij het creëren van positieve, levendige werkruimten die de productiviteit bevorderen. Begin met het meubilair – ga voor iets dat sterk en duurzaam genoeg is om de dagelijkse slijtage te weerstaan, maar toch comfortabel en praktisch genoeg om de kans op gezondheidsproblemen te verkleinen die kunnen optreden als gevolg van constant gebruik van niet-ergonomische kantoormeubelen. Foto’s van familie en huisdieren zorgen ervoor dat elke kantoorruimte er huiselijker uitziet, net als alle andere persoonlijke items die het werk gemakkelijker maken. Zelfs de kleinste veranderingen dragen bij aan het creëren van een werkomgeving die inspirerend en motiverend is.

Gebruik kleur op kantoor

Injecteer wat kleur in je werkruimte. Iets eenvoudigs als het verwisselen van de dominante kleuren op kantoor kan een groot verschil maken als het gaat om onze stemming. Omdat kleuren verbonden zijn met onze emoties, moeten ze verstandig in de hele ruimte worden gebruikt en worden toegepast in overeenstemming met de sfeer die we proberen te creëren. Groene en blauwe tinten die in werkruimten worden gebruikt, zullen bijvoorbeeld zeker de productiviteit verhogen en de focus verscherpen. Geel kan helpen bij de creativiteit omdat het vaak erg stimulerend werkt, rood is geweldig voor ruimtes waar veel lichaamsbeweging is, terwijl neutrale tinten de neiging hebben om rustgevend te zijn en een rustgevend psychologisch effect hebben. Als het schilderen van uw kantoormuren geen optie is, kunt u altijd kunstwerken of kantooraccessoires gebruiken om wat kleur in uw werkruimte te brengen.

Een gezonde kantoorinrichting

Een goede verlichting is essentieel voor een gezonde werkomgeving. Zorg ervoor dat uw werkruimte goed verlicht is. Het is geen geheim dat de hoeveelheid licht waaraan we worden blootgesteld, onze dag kan maken of breken. Sombere ruimtes doen niet veel aan onze stemming, en gebrek aan licht kan schadelijk zijn voor onze productiviteit. Gelukkig kan een optimaal verlichtingsniveau worden gegarandeerd door samen te werken met energiezuinige en innovatieve merken voor LED-design en door mensgerichte verlichtingsoplossingen in de werkruimten op te nemen. Omdat LED-lampen natuurlijk licht nabootsen, zullen ze ongetwijfeld het energie- en productiviteitsniveau van werknemers verhogen, terwijl ze ook het perfecte hulpmiddel zijn om de immense kracht van licht te gebruiken in gevallen waarin het moeilijk is om natuurlijk licht te vinden.

 

28 juli 2021

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014