De handige PVC golfplaat kan je op veel plekken in en rondom je huis gebruiken! Of je nu een deur in elkaar zet of een overkapping voor de fietsen wilt realiseren, verschillende golfplaten helpen je bij al je projecten. Als je kijkt naar PVC golfplaten, zie je dat deze veelal gebruikt worden bij een carport of bij de fietsenstalling. Dit is een uitstekend materiaal voor deze toepassingen, omdat PVC hartstikke veel licht doorlaat en gemakkelijk te monteren is. Als je dus voor weinig geld je schuur op wilt knappen, is dit een goede stap om te zetten! 

De tuin een opkikker geven

Wanneer je een eigen huis hebt, ben je nooit klaar met klussen. Het lijkt wel alsof er altijd wat op te knappen valt! Om dit gemakkelijk te kunnen doen, kan je voor elke klus verschillende golfplaten in huis halen. PVC laat veel licht door en heeft een blauwe gloed. Dit is dus prima te gebruiken voor overkappingen in de tuin. Een dakje boven de voordeur is bijzonder handig als het weer eens een keertje regent in Nederland. Maar ook voor de auto en de fietsen geeft een handige PVC golfplaat een prachtige bescherming. En omdat het dus veel licht doorlaat, zit je ook niet meteen in de duisternis!

Golfplaten als decoratie?

De verschillende golfplaten die je in de winkel en online kunt halen zijn niet alleen een heel erg handig bouwmateriaal, maar je kunt ze ook prima als decoratie stukken gebruiken! Vooral als je van een industriële sfeer houdt in huis, zijn golfplaten heel goed in je interieur te verwerken. Denk aan een accentmuur van golfplaten bijvoorbeeld! Dit zal zeker alle aandacht trekken wanneer er gasten over de vloer komen. Je kunt daarnaast ook golfplaten gebruiken in de keuken. Achter het fornuis zullen deze ook mooi ogen. Kortom, de handige PVC golfplaat kun je op veel manieren in huis gebruiken! 

 

 

3 december 2021

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014