Dat de techniek niet stil staat is algemeen bekend. Inmiddels kun je je hele huis restylen door gebruik te maken van apps op je tablet of smartphone. Hieronder staan twee apps waarmee jij je droomhuis kunt verwezelijken.

Keyplan 3D

Keyplan 3D stelt je in staat op een grove schets van je interieur te maken. Het samenstellen van kamers is eenvoudig gedaan. Door te switchen van design kun je kijken wat het beste bij jou past.

Colorsmart

Deze gratis app voor zowel iOS als Android laat je in een handomdraai zien hoe je huis eruit ziet in een ander kleurtje. Het uploaden van een foto van de kamer is voldoende, de app gaat zelf een geschikt kleurenpalet  samenstellen. Voordat je het definitief op de muren aanbrengt is het verstandig om het eerst te testen met Colorsmart.

# #

6 oktober 2014

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014