Een veelgebruikte zoekopdracht op het internet is gietvloer Zwolle. Zwolle is één van de plekken waar de gietvloer vaak verkocht wordt. Maar waarom kiezen mensen voor een gietvloer? Lees al onze gietvloer tips en ontdek het voor jezelf!

Vloeren voor iedere ruimte?

Voor een nieuwe vloer in uw woning, garage, kantoor of winkel kunt u naast de traditionele materialen hout, laminaat of tapijt ook kiezen voor een gietvloer. Verschillende lagen vormen zo een vloer en soms kiezen bedrijven ervoor om verschillende materialen te gebruiken voor deze lagen. Dit is echter geheel om een praktische reden. Een gietvloer is dus geschikt voor bijna elke ruimte. Of het nu om een industriële werkplaats of een bijkeuken in uw woning gaat.

Gegoten vloeren

De naam zegt het al. Een gietvloer wordt in één keer gegoten en niet gelegd zoals de traditionele vloersoorten. Verder kent dit type vloer een aantal voordelen. De vloer kent bijvoorbeeld geen enkele naad en is vloeistofdicht. U hoeft dus weinig tijd te steken in het onderhouden van zo een vloer.

Uitstralingen

U heeft bij een gietvloer genoeg keuze uit soorten en materialen om de vloer aan uw persoonlijke wensen te voldoen. Wilt u graag een gladde, strakke vloer in uw woonkamer en wilt u graag luxe uitstralen, dan is dat mogelijk. U kunt echter ook kiezen voor een robuuste gietvloer met een grove structuur. Als laatste zijn er voor het uiterlijk van de vloer natuurlijk ook opties uit verschillende kleuren.

Verschillende soorten

Epoxyvloeren worden bijvoorbeeld veel gebruikt voor grote werkplaatsen van bedrijven en voor de kamers in woningen wordt vaak een gietvloer op basis van polyurethaan gebruikt. Dit komt omdat polyurethaan veel zachter en elastischer is en daarom veel geschikter voor een woning. Vloeren op basis van epoxy zijn veel harder. Gietvloer Zwolle is u graag van dienst!

27 juli 2016

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014