Voor een nieuwe vloer kunt u kiezen uit verschillende materialen. Een vloer van hout, tapijt, laminaat of een gietvloer. Een gietvloer is een vloer die gegoten wordt en in één keer kan worden aangebracht. Zo een vloer bestaat uit verschillende lagen, die soms ook uit verschillende materialen bestaan. Dit is echter vaak voor praktische doeleinden van bedrijven.

Geschikt voor woningen en bedrijfsruimtes

Een gietvloer is geschikt voor bijna alle ruimtes. Van grote industriële werkplekken, parkeerplaatsen, kantoren en winkels tot de kamers in uw eigen huis. Het voordeel van dit type vloer is dat het vloeistofdicht is en u zult geen naden in uw vloer vinden. Hierdoor is de gietvloer gemakkelijk te onderhouden en bent u er weinig tijd aan kwijt.

Uitstraling op maat

Het is altijd leuk om materiaal in uw woning te hebben dat weinig onderhoud nodig heeft, maar het moet natuurlijk ook passen bij wat u persoonlijk mooi vindt. Gelukkig zijn er genoeg opties bij het kiezen van een gietvloer. Allereerst kunt u kiezen uit vele kleuren, maar u kunt daarnaast nog kiezen voor een robuuste, grove gietvloer of een strakke, gladde met een luxe uitstraling. De kleuren waar u uit kunt kiezen zijn vaak basiskleuren- en tinten.

Harde of zachte vloeren

Op zoek naar een Gietvloer Den Haag? Neem dan de tijd en informeer goed voordat u uw keuze maakt. Wees bijvoorbeeld bewust van de soorten gietvloeren. Denk hierbij aan een cementvloer, een polyurethaan vloer of een vloer met een epoxy basis. Epoxy is hard en wordt vooral gebruikt op industriële plekken. Polyurethaan is echter meer geschikt voor kamers in uw huis.

27 juli 2016

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014