Zoek je nog naar leuke ideeën om het huis op te vullen en de finishing touch te geven aan het interieur? Vind je het leuk om je huis aan te vullen met mooie spulletjes om een huisstijl te creëren? Lees in dit artikel kleine, maar leuke tips om te werken aan je interieur van je huis. Elk huis heeft een interieur en iedereen wilt het liefst zijn huis inrichten naar zijn eigen stijl, zodat je altijd een thuisgevoel krijgt. Vooral het moment van thuiskomen na een lange dag werken is fijn, maar kan nog fijner zijn wanneer het huis een juist gevoel meegeeft. Juiste meubels, kleuren, spulletjes en materiaal spelen hier een grote rol in. Kleine veranderingen of aanpassingen in het huis maken al snel een groot verschil.

Wandplank met boeken en kaarsen

Het plaatsen van meerdere lagen planken aan de muur zorgt voor extra opvulling op de lege plekken. Door het gebruik van de juiste materiaal dat past bij de huissfeer kan je de planken opvullen met spulletjes als boeken, kaarsen, plantjes, standbeeldjes, etc. Een perfect idee om een aanpassing te maken aan een lege muur, Laat het een soort inspiratie muur worden met daarop bijvoorbeeld de beste boeken de je gelezen hebt, standbeeldjes waar je herinneringen bij hebt of je favoriete plantjes. Op deze manier is het niet alleen een leuke opvulling, maar ook nog eens een soort inspiratie muur.

Herinnering op de muur

Het is ook mogelijk om in plaats van een inspiratie muur een herinnering op de muur de plaatsen. Een van de beste momenten uit je leven die je laat afdrukken op een groot formaat. Het is heel simpel om in enkele stappen een foto op aluminium te plaatsen, daarbij wordt er standaard voorzien van een gratis ophangsysteem. Heb je een leuke familiefoto, bruidsfoto of een vakantiefoto? Overweeg dan om deze in het groot af te drukken. Zo krijgt je interieur een huisstijl met persoonlijke spullen, zodat de sfeer in huis al helemaal naar eigen smaak is. Fotofabriek biedt tegen makkelijk systeem om je foto’s digitaal te versturen, waardoor deze binnen 24 uur geleverd kan worden tegen de beste kwaliteit.

11 januari 2018

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014