Gaggenau is een bekende en wereldwijd opererende elektronicafabrikant. Het bedrijf, met vestigingen in meer dan 50 landen, vervaardigt luxe design keukenapparatuur. Wie kiest voor Gaggenau kiest voor luxe, kwaliteit in zijn eigen keuken. De keukentechniek en het design van Gaggenau werd voorheen uitsluitend aangetroffen in professionele keukens. Voor het vervaardigen van de keukenapparatuur wordt alleen authentiek materiaal, zoals gehard glas, massief aluminium en geborsteld staal.

Waarom de keukenapparaten van Gaggenau passen in een designkeuken

De fabrikant van Gaggenau keukenapparatuur streeft naar reductie en concentratie op het wezenlijke. Dat streven vat hij samen met zijn motto “less is more”. De keukenapparatuur van deze fabrikant ziet er door de heldere vormentaal en het luxueuze design vaak helemaal niet uit als keukenapparatuur. Ze passen perfect bij de esthetiek van de designkeuken. De keukenapparatuur straalt superioriteit uit.

Fraaie apparatuur met innovatieve techniek en veelzijdige functies

Gaggenau is een vernieuwer op het gebied van technologie en design. Deze fabrikant vervaardigt allerlei producten voor in de thuiskeuken. Enkele voorbeelden:

De ovens zijn indrukwekkend. In een oven is plaats genoeg voor 3 of 4 bakitems tegelijkertijd. Deze ovens beschikken zowel over traditionele bakmethodes als over een steenoven. Ze kunnen worden uitgerust met stenen bakplaat. Je kunt dan, net als een chef-kok, brood of pizza’s bakken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een stoomoven. In een stoomoven kunnen maaltijden gezond worden bereid. Deze stoomovens, die ook verkrijgbaar zijn in een extra brede uitvoering, kunnen direct aan de watertoevoer en -afvoer worden aangesloten. Er hoeft dus geen watertank te worden bijgevuld. 

Uiteraard zijn de inbouw-koffieautomaten niet alleen mooi om te zien, maar ook voorzien van veelzijdige functies, innovatieve techniek en een verlichtingssysteem. Dankzij een personaliseringsfunctie kunnen individuele instellingen worden opgeslagen, zoals  temperatuur, gewenste sterkte en grootte van het kopje. Bovendien kan iedereen, dankzij verwisselbare bonenreservoirs, genieten van zijn favoriete koffiesoort.

Je kunt kiezen voor exclusieve koeltechniek die voldoet aan de hoogste eisen. Uiteraard beschikt het interieur van de Gagganau koel- en vriescombinaties over een optimaal ruimtegebruik, LED verlichting en een roestvrijstalen binnenbekleding. Dit materiaal voorkomt dat er geurtjes worden gevormd. Dankzij de op de graad nauwkeurig instelbare klimaatzones kunnen ook gevoelige levensmiddelen vers worden gehouden. Dankzij de no-frost techniek is ontdooien niet meer nodig. Bovendien hebben de diepvriesproducten geen last van rijpvorming.

Je kunt ook kiezen voor een perfect verlichte afwasmachine die voorzien is van automatische achtergrondverlichting, met als gevolg een perfectionering van zowel het bedieningscomfort als van de esthetische ervaring. Dankzij een flexibel korfsysteem is de flexibiliteit bij het beladen van deze afwasmachine maximaal.

7 augustus 2019

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014