Niemand vindt het leuk om te laat naar het werk te gaan of gezien te worden buiten zijn eigen huis omdat hij zijn sleutels niet kan vinden. Komt het voor dat je jouw sleutels te vaak verliest, dan is dit artikel speciaal voor jou. Hier zijn er verschillende tips opgesomd over hoe je kan voorkomen dat je je eigen woning niet binnen kan.

 1. Maak reservesleutels

Als je iemand bent die te snel sleutels verlies, denk dan goed na en maak een paar reservesleutels door de slotenmakerbedrijf in je omgeving. Het kan geen kwaad om wat extra sets te hebben, alleen in geval van nood. Je kunt er ook voor kiezen om een van deze kopieën te geven aan een persoon die je vertrouwt, zoals een buur, echtgenoot of goede vriend.

 1. Een slotenmaker inhuren

Het is belangrijk dat je het nummer van het slotenmakerbedrijf in je telefoon opslaat. Wanneer de sleutel stuk is in het slot kan je de slotenmaker meteen opbellen voor hulp. Zij kunnen op professionele wijze de deur openmaken, zonder deze te beschadigen. De slotenmaker staat 24/7 voor je klaar, om je van dienst te zijn.

 1. Gebruik een lange koord

Koop een groot, helder koord voor je sleutels en voeg andere leuke accessoires toe. De platte, brede koorden zijn de beste en kunnen in veel leuke patronen en kleuren komen. Hoe groter en helder de sleutelhanger, hoe gemakkelijker het is om jouw sleutels niet te verliezen. Je hoef niet buiten te staan, omdat je je sleutels kwijt bent.

 1. Blijf geordend

Meer dan wat dan ook, concentreer je op gewoonten die ervoor zorgen dat je jouw huissleutel of autosleutel niet verliest. Gedoe door vuile broekzakken en controleren onder de kussens verspilt waardevolle tijd en is te voorkomen. Dit betekent dat je eerst een plaats voor jouw sleutels moet definiëren. Als je ergens je jas, laarzen en sleutels opbergt wanneer je voor het eerst door de deur loopt, is dit een geweldige plek om te beginnen. Misschien heb je een sleutelschotel of haak bij je ingang. Het moet iets zijn dat je snel en gemakkelijk kunt onthouden als je uitgeput door de deur loopt. Dit zal je trainen om altijd te weten waar je sleutels in je huis zijn.

 1. Maak de sleutels groter

Als je slechts een paar sleutels bij je hebt in plaats van een grote set, kunnen ze moeilijker te vinden zijn, vooral wanneer ze in de spleten van de bank of jouw bureaustoel zijn. Maak het jezelf gemakkelijker door je sleutels te vervangen door een kleurrijke pompon of een decoratieve sleutelhanger. Je sleutels zijn niet alleen beter zichtbaar, maar ze zijn ook mooi.

Dus – kort samengevat – als je thuis een aangewezen plaats kunt creëren voor jouw sleutels en ze veilig en toegankelijk kunt houden wanneer je onderweg bent, dan is het zeer onwaarschijnlijk dat je jouwsleutels ooit opnieuw zult verliezen. Maar je kunt je nu al voorbereiden op het ergste door een manier te vinden om ze veilig te houden. Hierboven zijn er enkele tips die je kunt gebruiken en sla het nummer van de slotenmaker op!

18 december 2019

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014