Eetkamerstoelen met wieltjes: kies voor comfort

 Eetkamerstoelen die voorzien zijn van wieltjes, zijn een ongekende luxe. Ze brengen heel wat comfort in je leven. Eetkamerstoelen met wieltjes zijn in de eerste plaats makkelijk verschuifbaar. Als je bijvoorbeeld tapijt op je vloer hebt, zijn wieltjes heel praktisch. Ze beschadigen je vloerkleed niet als je de stoelen verplaatst. Dit geldt ook voor parket of laminaat: wieltjes maken geen krassen en laten geen indrukken na. Je kunt probleemloos aan en van de tafel schuiven of even naar een andere plaats rollen. Dit gaat allemaal zonder veel moeite of optillen van zware stoelen.

 

Je eetkamerstoelen met wieltjes stralen klasse uit 

Welke stijl jouw woning ook heeft, als je kiest voor eetkamerstoelen met wieltjes, dan kies je voor klasse. Je stoelen op wieltjes zijn niet alleen comfortabel, ze geven een grote portie extra allure aan je kamer. Ze laten duidelijk zien dat jij met zorg je stoelen hebt uitgekozen. 

 

Flexibele stoelen voor het hedendaagse gezin

Een modern huisgezin is dynamisch en flexibel. Daarin passen je stoelen met wieltjes perfect. Je kunt kiezen voor stoelen met of zonder armleuningen en je kunt zelf de hoogte van de armleuningen bepalen. Kies je voor een verstelbare rugleuning? Je krijgt de mogelijkheid om de stof en de kleur zelf te kiezen. Zo kom je als het ware tot gepersonaliseerde stoelen die bij de levensstijl van jou en je gezin passen. Neem daarbij de grote flexibiliteit dankzij de wieltjes, en je stoel is perfect. Zet je stoelen in waar en wanneer je ze nodig hebt: eetkamer, knutselruimte of bureel bijvoorbeeld. Jouw eetkamerstoelen met wieltjes worden onmisbaar in je huis! Voor een ruime collectie en goede voorwaarden gaat u naar Van de Pol Meubelen in Bilthoven of Utrecht.

15 maart 2018

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014