Ga je verhuizen en ben je aan het nadenken over je nieuwe interieur? Of wil je je huidige interieur eens even helemaal over een andere boeg gooien? Dan wil je het waarschijnlijk eens wat origineler aanpakken. We geven je in deze blog daarom wat tips voor een origineel interieur!

Ga niet naar de woonboulevard

Ga niet naar de woonboulevard? Maar voor een nieuw interieur heb ik toch nieuwe tegels nodig? Ja, maar als je naar de Ikea of een andere grote woonwinkel gaat, ga je niet thuiskomen met originele meubels. Als je een origineel interieur in huis wil, heb je ook originele meubels in huis nodig. Laat je meubels daarom op maat maken door een meubelmaker in Tilburg of een andere stad bij jou in de buurt. Die kun je precies vertellen hoe jij het wil hebben. Zo heb je meubels die perfect in je huis passen en die je ook nog eens nergens anders vindt!

Kies voor originele wandbekleding

Nederlanders staan erom bekend dat ze witte interieurs hebben. We durven vaak niet eens een kleurtje op de muur te verven, laat staan de muur te behangen! Wil jij een origineel interieur, dan ga je gewoon nog een stapje verder. Kies voor originele wandbekleding, zoals een teakwall. Hiermee lijkt het alsof je een muur hebt die gemaakt is van houtschrootjes. Superstoer en origineel! Je kan ook kiezen voor een kurkwand in huis, dat zie je ook bijna nergens. Houd je van planten? Maak dan een plantenmuur of een verticale tuin aan de muur! Een echte eyecatcher. 

Zet de TV niet in het midden van de belangstelling

Je wil een origineel interieur, maar natuurlijk ook een gezellig interieur. Dit is makkelijk te combineren! Bij veel mensen staat de TV namelijk in het midden van de woonkamer. De bank en stoelen staan er allemaal op gericht en de salontafel staat in het midden. Maar wanneer je visite hebt en gezellig wil kletsen, is dat helemaal niet nodig. Voor een origineel én gezellig interieur, zet je je TV niet in het midden van de belangstelling. Zet deze bijvoorbeeld aan de zijkant of op een verrijdbaar meubel zodat je de TV wel in het midden kan zetten wanneer je een avondje series wil kijken.

4 september 2019

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014