De beste manier om kinderen in de buurt van de garage te beschermen, inclusief de garagedeur, is om te voorkomen dat ze de garage binnenkomen. De kleintjes houden ervan om deuren op slot te doen, en zijn over het algemeen net zo goed in het ontgrendelen van de deuren, of ze nu een sleutelslot of een draaiend slot hebben. Het installeren van kettingsloten of een ander boven gemonteerd slot belemmert kinderen om zonder toestemming binnen te komen. Het belangrijkste is echter dat de familie de sloten regelmatig gebruikt. Als het kind er niet in kan, kan het geen ongelukken veroorzaken.

 

In het geval dat de garagedeur voorzien is van een automatische garagedeuropener, dan zijn er enkele preventieve inspecties te doen. De opening in de garage moet minimaal 155 cm van de grond zijn om te voorkomen dat kleine handen niet op de knop kunnen drukken. Jonge kinderen en dieren worden vaak opgeschrikt door het harde geluid en kunnen in of uit rennen en gewond raken. Onder de garagedeur moet ook de automatische omkeersensor worden geactiveerd. Dit kan leiden tot extra, onnodig gebruik van de motor. De automatische omkeersensor moet ook maandelijks worden gecheckt en getest. De garageopener mag ook nooit geactiveerd worden, tenzij een volwassene de deuropening in de gaten houdt. Het is onveilig om de knop in te drukken en weg te lopen.

 

Als het niet met een automatische opener wordt geleverd, overweeg dan om met een garagedeurinstallatiedienst te werken. Garagedeuren die goed functioneren zouden licht genoeg moeten zijn om door elke 5-jarige te worden geopend, en die kleine lichamen houden ervan om hun krachten en vaardigheden te testen. Zorg ervoor dat u de deur op slot doet als het donker is om te voorkomen dat kinderen zonder toestemming de garage binnenkomen.

 

Controleer de gereedschapskisten. Als er een slot kan worden geïnstalleerd, doe dat dan. Laat geen giftige chemicaliën, zoals antivries, achter op een open plank van minder dan 5 voet. Zorg ervoor dat alle snij-instrumenten buiten bereik zijn. De omhoog geïnstalleerde en buiten bereik liggende pinnenplanken kunnen worden gebruikt om grote of onhandig gevormde zagen, assen en snoeischaren vast te houden. Laat trapladders niet losliggen. Hoog opgeslagen voorwerpen zijn met behulp van een ladder binnen handbereik.

 

Alle sloten en verankerde opbergvakken gaan niet verder dan dat. De ultieme manier om een garage kindveilig te maken is alleen maar respect te leren voor de garage, met de nadruk op de garagedeur.

 

Voor meer informatie over automatische garagedeuropener – https://www.locksecure.nl/slotenmaker-rijswijk

28 oktober 2019

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014