Iedereen die graag in de tuin aan het werk is, weet dat het een heel gedoe kan zijn om continu op je knieën te moeten zitten. Daarom heeft Vertisign nu een super handige kweektafel toegevoegd aan het assortiment. Gebruik de tafel om jouw moestuinbak te verhogen en geniet van urenlang tuinieren zonder last van je rug te krijgen! Lijkt dit je wel wat? Lees dan gauw verder.

Wat zijn de voordelen?

De kweektafel van Vertisign brengt talloze voordelen met zich mee. Het grootste voordeel werd eerder al genoemd: het feit dat je de moestuinbak hiermee op werkhoogte kunt gebruiken. Maar dat is nog niet alles. Met deze kweektafel kan je namelijk ook meerdere moestuinbakken op elkaar stapelen. Dat is ideaal als je maar weinig ruimte hebt en toch wilt genieten van een leuke moestuin. Tot slot is de kweektafel ook nog eens uitgerust met vier handige wieltjes. Zo kan je jouw plantjes altijd gemakkelijk verplaatsen naar de zon, schaduw of het kraantje. Wie wil dat nou niet?

Handige accessoires

Hoewel de bovenstaande eigenschappen de kweektafel van Vertisign op zich al aantrekkelijk maken, hebben de ontwerpers er nog een schepje bovenop gedaan door handige accessoires te introduceren. De populairste accessoire is het makkelijk te monteren klimrek. Dit rek plaats je aan de achterkant van de bak, waarna de plantjes die extra ondersteuning nodig hebben zich hier aan vast kunnen grijpen. Zo zorg je ervoor dat jouw oogst nog succesvoller wordt. Een tweede populaire toevoeging aan de kweektafel is de broeikap. Deze wordt vooral veel gebruikt door mensen die vroeg in het seizoen al willen beginnen met het planten van zaadjes. De goed geïsoleerde kap is eenvoudig op de kweektafel te plaatsen en zorgt ervoor dat de zaailingen beschermd zijn tegen kou en andere slechte weersomstandigheden. Met deze toevoeging kan jij dus al vroeg in het jaar genieten van een heerlijke oogst.

Eenvoudige montage

Nadat je de kweektafel hebt ontvangen, moet deze natuurlijk nog wel even in elkaar gezet worden. Dit is gelukkig heel eenvoudig. Het product wordt namelijk standaard geleverd met een overzichtelijke montagehandleiding, waarin duidelijk wordt aangegeven welke onderdelen er in de doos zitten en hoe je deze moet gebruiken. Mocht je dit toch nog een beetje lastig vinden, is er ook nog een montagevideo die je kunt bekijken. Deze video is te vinden op de website van Vertisign.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen over de kweektafel die je hebt ontvangen of wil je voorafgaand aan het plaatsen van de bestelling eerst nog wat advies krijgen? Dan kan je altijd even contact opnemen met de klantenservice van vertisign.nl. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en kunnen al jouw vragen beantwoorden. De klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Zo kan je onder andere vijf dagen per week bellen naar 085 – 047 0044. 

21 februari 2020

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014