Als je echt een origineel cadeau wil geven is kunst een goede optie. Een uniek kunstwerk haal je namelijk niet bij de plaatselijke winkel waar iedereen zijn cadeaus koopt, waardoor je de gelukkige ontvanger echt zal verrassen. Maar welk kunstwerk geef je cadeau? Er zijn namelijk zo veel vormen van kunst dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Voor tips en inspiratie lees je dit artikel. We vertellen je ook hoe je kunst cadeau kunt geven met een klein budget.

Leuke kunst om cadeau te geven

Bij kunst denken we al snel aan een schilderij of een sculptuur, maar er zijn zo veel andere kunstwerken die je cadeau kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan een uniek ontworpen sieraad, een klein herinneringsbeeldje of een unieke fruitschaal.

Bronzen beelden zijn ook een prachtig cadeau. Bij een bronzen beelden winkel zul je vast iets leuks tegenkomen. Kies voor iets dat echt bij de ontvanger van je cadeau past, en natuurlijk bij zijn of haar inrichting of tuin. Een bronzen beeld zal een prachtige herinnering zijn aan jullie band of relatie

Kunst voor een klein budget

Een kunstwerk hoeft niet groot te zijn. Soms is een sleutelhanger gemaakt door een ware artiest een passend cadeau. Natuurlijk is dit ook een stuk goedkoper dan een groot bronzen beeld voor in de tuin.

Een ander leuk idee is een gegraveerd wijnglas of een houder voor een wijnfles. Dit zijn echte gebruiksproducten die dus niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens goed van pas komen in het dagelijks leven.

Wil je toch liever iets groots geven? Vraag dan aan vrienden, collega’s of familieleden wie er samen met jou het cadeau wil kopen. Één groot en prachtig cadeau van alle collega’s is leuker dan twintig cadeautjes waar de ontvanger eigenlijk niets aan heeft.

3 juli 2020

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014