Veel mensen met een woning zijn daar in deze tijd erg blij mee. Maar vaak is het nog niet helemaal naar wens. Kleine veranderingen kunnen al veel doen. In deze blog vertellen we hoe u uw woning kan omtoveren in u dreamhouse

Moodboard

Als u niet zo goed weet waar je moet beginnen is het handig om een moodboard te maken met alles wat je mooi vindt. Zo brengt je in kaart wat jouw stijl is en wat er moet veranderen in je huidige woning. Er zijn twee mogelijkheden om een moodboard te maken. Je kunt ervoor kiezen om online plaatjes te zoeken en daar een collage van te maken. Maar je kunt ook in woonmagazines kijken en ouderwets gaan knippen en plakken. Ook kunt je zelf plaatjes van internet uitprinten en daar een collage van maken. 

Kijk naar de mogelijkheden 

Bedenk voor jezelf wat er mogelijk is om te doen en blijf daarbij realistisch. Ook als je in een kleinere woning woont kijk dan vooral naar wat er wel mogelijk is en niet naar wat er niet mogelijk is. Vaak is er meer mogelijk dan er gedacht wordt. Er kunnen ook kleine aanpassingen worden gedaan die een groot effect hebben op hoe jouw woning eruit ziet denk hierbij bijvoorbeeld aan een andere kleur op de muur of het verplaatsen van meubels. Als je eruit bent hoe u uw dreamhouse wilt creëren is het tijd om het werkelijkheid te maken, je kunt dit zelf doen om met de hulp van andere. Vakmensen of vrienden en familie kunnen je bij deze klus helpen.

Woning accessoires 

Mocht je budget niet heel hoog zijn, dan zijn er alsnog veel opties om van je woning je dreamhouse te maken. Door middel van accessoires kunt je je huis al erg opknappen. Ook hoeven accessoires niet altijd duur te zijn. Het merk Deluxa heeft betaalbare en unieke woning accessoires. Deluxa heeft er rekening mee gehouden dat niet iedereen een heel hoog budget heeft maar toch hun dreamhouse willen creëren.  

Conclusie 

Er zijn veel verschillende dingen mogelijk om van je woning jouw dreamhouse te maken. Met het Deluxa kun je kleine dingen binnen aanpassen die een groot verschil geven, zij verkopen namelijk allemaal leuke woon accessoires en zijn betaalbaar, wat iedereen leuk vindt. Wat wilt u aan jouw woning aanpassen zodat het je dreamhouse wordt?  

2 maart 2021

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *

 • Blog
 • Contact
 • home
 • Links
 • Digitaal
 • Eten & drinken
 • Interieur
 • Kamerplant
 • Kunst
 • Nieuws
 • Uncategorized
 • Verlichting
 • 2023
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014